ΛΈΜΕΣΟΣ: 17χρονος με ζυγαριά ακριβείας στην κατοχή του κατέληξε στο κελί- Τι εντόπισε η ΥΚΑΝ

ΛΈΜΕΣΟΣ: 17χρονος με ζυγαριά ακριβείας στην κατοχή του κατέληξε στο κελί- Τι εντόπισε η ΥΚΑΝ

Χειροπέδες σε 17χρονο πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.20π.μ. μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν αυτοκίνητο να βρίσκεται σταθμευμένο σε δρόμο της Λεμεσού, με τη μηχανή σε λειτουργία. Εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο πρόσωπα, ενώ έξω από αυτό βρισκόταν τρίτο πρόσωπο ηλικίας 17 ετών.

Τα μέλη της Αστυνομίας, προσέγγισαν το σταθμευμένο όχημα και διενήργησαν έρευνα στα πιο πάνω πρόσωπα. Από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε τίποτα το επιλήψιμο στην κατοχή των δύο προσώπων, που επέβαιναν στο όχημα, ενώ στην κατοχή του 17χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 57 γραμμαρίων περίπου, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €135.

Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE