ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Δύο εξαφανίσεις που «μυρίζουν θάνατο»

ΚΥΠΡΟΣ: Δύο εξαφανίσεις που «μυρίζουν θάνατο»

Δύο πολύ σοβαρές υποθέσεις απασχολούν την κυπριακή Αστυνομία, η μια στη Λεμεσό και η άλλη στη Λάρνακα.

Του Στέλιου Στυλιανού

Πρόκειται για δύο άντρες η εξαφάνιση των οποίων έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες δεν έχουν εντοπιστεί με αποτέλεσμα οι σκέψεις που γίνονται να αφορούν το χειρότερο σενάριο.

Η πρώτη υπόθεση εξαφάνισης αφορά τον 31χρονο Σύρο Ahmed Zaidan, ο οποίος ελλείπει από την οικία του από τις 14 Φεβρουαρίου και η Αστυνομία έχει ενώπιον της μαρτυρίες ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και δολοφονίας, ενώ έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες έρευνες σε διάφορα σημεία ώστε να εντοπιστεί το πτώμα του ή ό,τι απέμεινε από αυτό.

Όπως πληροφορούμαστε, υπάρχουν ενδείξεις ότι τον 31χρονο πυροβόλησαν και σκότωσαν στην περιοχή της Ερήμης, ενώ πίσω από την εξαφάνισή του εκτιμάται ότι κρύβονται παράνομες δραστηριότητες που αφορούν τον έλεγχο εμπορίας ναρκωτικών ουσιών στη Λεμεσό.

Για την υπόθεση έχουν γίνει συλλήψεις, ωστόσο τα άτομα στα οποία έχουν περάσει χειροπέδες δεν συνεργάζονται με τις Αρχές.

Τις τελευταίες μέρες το ΤΑΕ Λάρνακας απασχολεί και δεύτερη σοβαρή υπόθεση εξαφάνισης 33χρονου.

Πρόκειται για τον 33χρονο Πόπα Αντρέι, από τη Ρουμανία, κάτοικο Λάρνακας.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 33χρονος είχε αναχωρήσει από την οικία του λίγο μετά τις 14:00 το απόγευμα της 22ης Ιουλίου μαζί με άλλα δύο πρόσωπα και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με τη σύντροφό του να προχωρεί σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Στις 15:20 της ίδιας μέρας ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να του ανάφερε ότι 26χρονος και ακόμα ένας άνδρας τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού πρώτα του επιτέθηκαν, τον λήστεψαν. Ήθελαν, ταυτόχρονα, να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο. Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου ελλείποντα απενεργοποιήθηκε στις 15:40 της 22ης Ιουλίου. Από τότε η τύχη του αγνοείται.

 

Για την υπόθεση έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης με 26χρονο Ινδό στη προσπάθεια του να διαφύγει συνελήφθη στα κατεχόμενα όπου προσπάθησε να περάσει παράνομα ενώ άλλοι δύο βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας. Άφαντος παραμένει 28χρονος από το Πακιστάν, με την Αστυνομία να προσπαθεί να δέσει τα κομμάτια του παζλ και να αποκαλυφθεί τι συνέβη με τον 33χρονο που πρόσφατα είχε μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο.

Όσο οι μέρες περνούν, το χειρότερο σενάριο φαίνεται να κερδίζει έδαφος, αφού εκφράζονται φόβοι ότι το θύμα της απαγωγής δεν βρίσκεται στη ζωή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top