Επικοινωνία Μητσοτάκη – Αναστασιάδη για το Barbaros

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Αναστασιάδη για το Barbaros

Απαράδεκτο χαρακτήρισε το γεγονός ότι το τουρκικό ερευνητικό Barbaros βρίσκεται εντός κυπριακής ΑΟΖ, χαρακτήρισε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Πέτσας σημείωσε, παράλληλα, ότι το πρωί της Πέμπτης 30/07, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

«Καταστήσαμε σαφές πως δεν θα δεχτούμε παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Θέλουμε διάλογο μόνο όσον αφορά την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών», είπε ο κ. Πέτσας αναφορικά με τις εξελίξεις στο Αιγαίο. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE