ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή της Τίμης

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή της Τίμης

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε την Πέμπτη 30/07, σε περιοχή της κοινότητας Τίμης, πλησίον του κοινοτικού δάσους Τίμης.  

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου, 2020 και ώρα 12:15 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Τίμης, πλησίον του κοινοτικού δάσους Τίμης.   

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση και αποτελεσματική, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 12:40, αφού έκαψε έκταση δύο δεκαρίων με ξηρά χόρτα.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 6 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα και 2 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα. 

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE