ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η σιγουριά του Πιέρου για τον ΑΠΟΕΛ, τι επιθυμεί για Νικόλα Ιωάννου και η ΣΥΜΒΟΥΛΗ στον Κακουλλή

Η σιγουριά του Πιέρου για τον ΑΠΟΕΛ, τι επιθυμεί για Νικόλα Ιωάννου και η ΣΥΜΒΟΥΛΗ στον Κακουλλή

Δηλώσεις στον Active έκανε ο Κύπριος διεθνής επιθετικός της Αστάνα Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, εξέφρασε την πεποίθηση πως ο ΑΠΟΕΛ θα είναι καλύτερος τη νέα σεζόν, αιτιολογώντας την άποψη του, σχολίασε την πρόταση της Νότιγχαμ για τον Νικόλα Ιωάννου, ενώ έδωσε και μία συμβουλή στον νεαρό άσο της Ομόνοιας, Ανδρόνικο Κακουλλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωτηρίου: «Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω… Είναι δύσκολο για μένα…» – Τι είπε για τον Αντωνάκη Λουκά, για Καζακστάν και Αστάνα

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώην ομάδα του, τον ΑΠΟΕΛ: «Πιστεύω πως ο ΑΠΟΕΛ θα είναι καλύτερος τη νέα σεζόν με τις προσθήκες που έκανε ο κ. Ουζουνίδης. Ακόμα είναι πολύ νωρίς βέβαια, αλλά πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθει η ομάδα επάξια και στην Κύπρο και στην Ευρώπη».

Για το αν αν πιστεύει ότι πέρσι ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών: «Ναι, είναι λάθος να φεύγει ένας προπονητής μετά από κάθε επιτυχία. Πρέπει να του δίνουμε χρόνο, να τον εμπιστευόμαστε και να κάνει τη δουλειά του. Στην Κύπρο και στην Ελλάδα, μετά από κάποιες αποτυχίες πάντα φταίει ο προπονητής».

Για το ενδιαφέρον που υπήρξε από τη Νότιγχαμ για τον πρώην συμπαίκτη του, Νικόλα Ιωάννου: «Είχαμε μιλήσει για το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ. Μου είπε ότι δεν ήρθαν με δεύτερη πρόταση στον ΑΠΟΕΛ, άρα έμεινε στάσιμο το ενδιαφέρον της προς τον Νικόλα Ιωάννου. Ελπίζω όμως να επανέλθουν, γιατί είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αξίζει άλλη μία ευκαιρία στο εξωτερικό».

Για το αν πιστεύει ότι νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές, μπορούν να διακριθούν στο εξωτερικό όπως ο ίδιος: «Βλέπω ότι υπάρχει ταλέντο στην Κύπρο, αλλά πρέπει να το αξιοποιήσουν, γιατί αλλιώς μπορεί να χαθούν εύκολα. Υπάρχουν για παράδειγμα, πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στην Ομόνοια αυτή την στιγμή. Τους δίνει την ευκαιρία ο κ. Μπεργκ και τον βγάζουν ασπροπρόσωπο. Επίσης, είναι ο Κωστή, είναι και ο Μιχάλης Ιωάννου της Ανόρθωσης, είναι και ο Κακουλλής. Δεν τον έχω γνωρίσει, απλά έβλεπα κάποια στιγμιότυπα και κάποια παιχνίδια που τον είδα και είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Πρέπει όμως να δουλέψει σκληρά και να πατάει τα πόδια στη γη. Είναι πολύ καλός παίκτης και έχει τα φόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα».

The post Η σιγουριά του Πιέρου για τον ΑΠΟΕΛ, τι επιθυμεί για Νικόλα Ιωάννου και η ΣΥΜΒΟΥΛΗ στον Κακουλλή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top