ΠΟΜΠΕΟ: 'Η Ουάσινγκτον εξετάζει ακόμη τις κυρώσεις σε Τουρκία για τους S-400'

ΠΟΜΠΕΟ: 'Η Ουάσινγκτον εξετάζει ακόμη τις κυρώσεις σε Τουρκία για τους S-400'

Ο Yπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο δήλωσε την Πέμπτη (30/07) ότι η Ουάσινγκτον εξακολουθεί να εξετάζει το πώς θα απαντήσει στην αγορά του ρωσικού αμυντικού πυραυλικού συστήματος S-400 από την Τουρκία.

«Εξακολουθούμε να μελετάμε πώς να εφαρμόσουμε κυρώσεις προκειμένου να επιτύχουμε τον τελικό στόχο μας», απάντησε ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε ερώτηση που του έθεσε ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE