ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Προσπάθησε να σώσει παιδάκι από πνιγμό και πνίγηκε ο ίδιος

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Προσπάθησε να σώσει παιδάκι από πνιγμό και πνίγηκε ο ίδιος

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/07) στη Λεμεσό, αφού άντρας πνίγηκε στην προσπάθεια του να σώσει παιδάκι από πνιγμό.

Το περιστατικό συνέβη σε θαλάσσια περιοχή στη Λεμεσό,απέναντι από γνωστό πολυκατάστημα, όταν ο άντρας αντιλήφθηκε ότι το παιδάκι κινδύνευε να πνιγεί.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στην προσπάθεια του να βοηθήσει το παιδάκι, πνίγηκε ο ίδιος.
  
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδάκι είναι καλά στην υγεία του. 
 
*Φωτογραφία αρχείου
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE