Ο Τραμπ λέει ότι θα απαγορεύσει το TikTok στις ΗΠΑ

Ο Τραμπ λέει ότι θα απαγορεύσει το TikTok στις ΗΠΑ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε αργά χθες (τοπική ώρα) ότι θα απαγορεύσει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok στις ΗΠΑ, για το οποίο η Ουάσιγκτον έχει υποψίες ότι χρησιμοποιείται από τις κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών. 

"Σε ό,τι αφορά το TikTok, το απαγορεύουμε στις ΗΠΑ", δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροσκάφους. Το TikTok ανήκει στον κινεζικό όμιλο ByteDance. Εχει σχεδόν 1 δισεκ. χρήστες σε όλο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των νέων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE