Ο Τραμπ λέει ότι θα απαγορεύσει το TikTok στις ΗΠΑ

Ο Τραμπ λέει ότι θα απαγορεύσει το TikTok στις ΗΠΑ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε αργά χθες (τοπική ώρα) ότι θα απαγορεύσει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok στις ΗΠΑ, για το οποίο η Ουάσιγκτον έχει υποψίες ότι χρησιμοποιείται από τις κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών. 

"Σε ό,τι αφορά το TikTok, το απαγορεύουμε στις ΗΠΑ", δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροσκάφους. Το TikTok ανήκει στον κινεζικό όμιλο ByteDance. Εχει σχεδόν 1 δισεκ. χρήστες σε όλο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των νέων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητά του να συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα το απόγευμα ή αύριο, Τρίτη (3/11), εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι διατεθειμένος να προσαρμόσει το πρόγραμμά του, εφόσον προκύψουν δεδομένα που επιβάλλουν την πραγματοποίηση συνάντησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE