Ο Τραμπ λέει ότι θα απαγορεύσει το TikTok στις ΗΠΑ

Ο Τραμπ λέει ότι θα απαγορεύσει το TikTok στις ΗΠΑ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε αργά χθες (τοπική ώρα) ότι θα απαγορεύσει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok στις ΗΠΑ, για το οποίο η Ουάσιγκτον έχει υποψίες ότι χρησιμοποιείται από τις κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών. 

"Σε ό,τι αφορά το TikTok, το απαγορεύουμε στις ΗΠΑ", δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροσκάφους. Το TikTok ανήκει στον κινεζικό όμιλο ByteDance. Εχει σχεδόν 1 δισεκ. χρήστες σε όλο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των νέων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτελεστικό Γραφείο ΔΗΣΥ: Υιοθετήθηκε η εισήγηση για τον Νίκο Σύκα – Πότε συνεδριάζει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος

Εκτελεστικό Γραφείο ΔΗΣΥ: Υιοθετήθηκε η εισήγηση για τον Νίκο Σύκα – Πότε συνεδριάζει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος

Το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού συνήλθε εκτάκτως σήμερα το πρωί και υιοθέτησε την εισήγηση της Προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, σχετικά με τον βουλευτή Νίκο Σύκα, εναντίον του οποίου εκκρεμεί καταγγελία για φερόμενο ξυλοδαρμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE