ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Άνοιξαν οι πύλες για τους Βρετανούς - 11 πτήσεις καταφθάνουν εντός της ημέρας

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Άνοιξαν οι πύλες για τους Βρετανούς - 11 πτήσεις καταφθάνουν εντός της ημέρας

Η 'πολυπόθητη' -κυρίως για όσους ασχολούνται με τον τουρισμό' 1η Αυγούστου έφτασε, η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται και επίσημα στην κατηγορία Β' και οι Άγγλοι αναμένεται να συρρεύσουν ξανά στο νησί μας.

Μπορεί οι προβλέψεις και τα νούμερα λόγω του ιδιάζοντος της φετινής σεζόν να μη θυμίζει σε τίποτα προηγούμενες χρονιές, όπου το νησί μας 'βούλιαζε' από την απρόσκοπτη κάθοδο των Βρετανών όμως η σημερινή μέρα σηματοδοτεί και μία 'ένεση' στον τουριστικό τομέα με τους Άγγλους παραδοσιακά να αποτελούν τη μερίδα του λέοντος της καθόδου του τουρισμού.

Όπως έχουμε ενημερωθεί 11 πτήσεις αναμένεται να καταφθάσουν σήμερα σε κυπριακό έδαφος, ενώ αντίστοιχες θα είναι και οι πτήσεις που αφορούν το ανάποδο δρομολόγιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE