ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά παρά το χωριό Χούλου - Οι συνέπειες

ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά παρά το χωριό Χούλου - Οι συνέπειες

Υπό έλεγχο είναι η φωτιά παρά το χωριό Χούλου, σύμφωνα και με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή.

**Φωτογραφία αρχείου

Όπως ανακοίνωσε στο Twitter, "η πυρκαγιά παρά το χωριό Χούλου είναι υπό έλεγχο.

Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 1 εκτάριο από χαμηλή άγρια βλάστηση, αριθμό αμυγδαλιών και αμπελώνων. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονται για τελικές κατασβέσεις και ασφάλιση της περιμέτρου".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.