ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ακόμη 2 ανοιχτά μέτωπα από φωτιές - Σύνολο 4 σε εξέλιξη

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ακόμη 2 ανοιχτά μέτωπα από φωτιές - Σύνολο 4 σε εξέλιξη

Ακόμη 2 ανοιχτά μέτωπα από φωτιές, μαίνονται αυτή την στιγμή (15:40 Σάββατο 01/089)στην Αγροκηπιά και στην περιοχή μεταξύ Βυζακιάς - Ποτάμι. Και οι τέσσερεις πυρκαγιές βρίσκονται στην επαρχία Λευκωσίας.

Φωτογραφία αρχείου**

Σημειώνεται ότι όπως γράφτηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πυρκαγιές υπάρχουν και στην Κοκκινοτρομιθιά, αλλά και στην Δένεια.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κεττή, Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά είναι στην περιοχή Αχερά στην Αγροκηπιά και είναι περιοχή ευθύνης του Τμήματος Δασών. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους.

Η τέταρτη πυρκαγιά, σύμφωνα πάλι με τον κ. Κεττή, είναι στην περιοχή Βυζακιά - Ποτάμι. Ανταπόκριση από Δασών στον τομέα της περιοχής Βυζάκια και της Π.Υ από Σταθμό Ευρύχου με 2 πυροσβ οχήματα με τα πληρώματα τους στον τομέα του χωριού Ποτάμι. Καίγεται άγρια βλάστηση.

Περισσότερα σε λίγο....

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE