ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ακόμη 2 ανοιχτά μέτωπα από φωτιές - Σύνολο 4 σε εξέλιξη

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ακόμη 2 ανοιχτά μέτωπα από φωτιές - Σύνολο 4 σε εξέλιξη

Ακόμη 2 ανοιχτά μέτωπα από φωτιές, μαίνονται αυτή την στιγμή (15:40 Σάββατο 01/089)στην Αγροκηπιά και στην περιοχή μεταξύ Βυζακιάς - Ποτάμι. Και οι τέσσερεις πυρκαγιές βρίσκονται στην επαρχία Λευκωσίας.

Φωτογραφία αρχείου**

Σημειώνεται ότι όπως γράφτηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πυρκαγιές υπάρχουν και στην Κοκκινοτρομιθιά, αλλά και στην Δένεια.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κεττή, Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά είναι στην περιοχή Αχερά στην Αγροκηπιά και είναι περιοχή ευθύνης του Τμήματος Δασών. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους.

Η τέταρτη πυρκαγιά, σύμφωνα πάλι με τον κ. Κεττή, είναι στην περιοχή Βυζακιά - Ποτάμι. Ανταπόκριση από Δασών στον τομέα της περιοχής Βυζάκια και της Π.Υ από Σταθμό Ευρύχου με 2 πυροσβ οχήματα με τα πληρώματα τους στον τομέα του χωριού Ποτάμι. Καίγεται άγρια βλάστηση.

Περισσότερα σε λίγο....

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE