Σοβαρό τροχαίο: Ανατράπηκε όχημα που οδηγούσε 16χρονος - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι - Δείτε βίντεο
Γύρω στις 12:30π.μ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, στη λεωφόρο Καντάρας στην Παλλουριώτισσα, κάτω από συνθήκες ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Το αποτέλεσμα του συνωστισμού, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στη σελίδα 'Παραιτηθείτε - Κύπρος', είναι να μην υπάρχει περιθώριο για να κρατούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.
Με ανάρτησή του, πολίτης που είχε μόλις καταφθάσει αναφέρει ότι ανάμειξαν τους επιβάτες από 2 πτήσεις. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, "300 ατομα απο 2 πτησεις. Μία έξοδος, είμαστε σαν σαρδέλλες.Είναι τα νέα μετρα του Αεροδρομιου για τον κωρονοιό".
Αυτό φυσικά χτυπάει καμπανάκι στα αρμόδια όργανα τόσο του αεροδρομίου, όσο και του κράτους. Με αυτη την διαχείριση του κόσμου, δεν μπορούν να τηρηθούν τα στοιχειώδη υγειονομικά πρωτόκολλα.
Εντούτοις, όπως καταδεικνύουν και οι φωτογραφίες, η πλειοψηφία των επιβατών φοράει μάσκα.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στο facebook:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




