Έκλεισε ΟΡΙΣΤΙΚΑ η συμφωνία με Κύπριους επενδυτές!

Έκλεισε ΟΡΙΣΤΙΚΑ η συμφωνία με Κύπριους επενδυτές!

Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Δόξας Δράμας αναμένεται να περάσει στα χέρια κυπριακής εταιρίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Όπως έγινε γνωστό από προηγούμενη ανακοίνωσή μας, είχε επέλθει προ ημερών συμφωνία με κυπριακή εταιρία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Ανακοινώνουμε και ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους μας ότι η συμφωνία επισήμως και απολύτως έκλεισε οριστικά και εξελίσσεται ομαλά, μετά τις επαφές που πραγματοποίησε μαζί μας εκπρόσωπος της εταιρίας την περασμένη εβδομάδα στη Δράμα.

Πολύ σύντομα θα γίνει επίσημη παρουσίαση του επενδυτικού και ποδοσφαιρικού πλάνου των νέων επενδυτών, αφού αφενός ετοιμάζεται το νέο ποδοσφαιρικό ρόστερ και αφετέρου ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες».

The post Έκλεισε ΟΡΙΣΤΙΚΑ η συμφωνία με Κύπριους επενδυτές! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE