Έκλεισε ΟΡΙΣΤΙΚΑ η συμφωνία με Κύπριους επενδυτές!

Έκλεισε ΟΡΙΣΤΙΚΑ η συμφωνία με Κύπριους επενδυτές!

Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Δόξας Δράμας αναμένεται να περάσει στα χέρια κυπριακής εταιρίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Όπως έγινε γνωστό από προηγούμενη ανακοίνωσή μας, είχε επέλθει προ ημερών συμφωνία με κυπριακή εταιρία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Ανακοινώνουμε και ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους μας ότι η συμφωνία επισήμως και απολύτως έκλεισε οριστικά και εξελίσσεται ομαλά, μετά τις επαφές που πραγματοποίησε μαζί μας εκπρόσωπος της εταιρίας την περασμένη εβδομάδα στη Δράμα.

Πολύ σύντομα θα γίνει επίσημη παρουσίαση του επενδυτικού και ποδοσφαιρικού πλάνου των νέων επενδυτών, αφού αφενός ετοιμάζεται το νέο ποδοσφαιρικό ρόστερ και αφετέρου ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες».

The post Έκλεισε ΟΡΙΣΤΙΚΑ η συμφωνία με Κύπριους επενδυτές! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE