ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννιώτας, Αποστολάκης, οι υπόλοιποι Έλληνες και προτεραιότητες – ΛΕΝΕ για Γιαν-Γιαν ότι μπορεί να το «σπάσει»

Γιαννιώτας, Αποστολάκης, οι υπόλοιποι Έλληνες και προτεραιότητες – ΛΕΝΕ για Γιαν-Γιαν ότι μπορεί να το «σπάσει»

Το βράδυ της Παρασκευής η Ελλαδική ιστοσελίδα www.gazzetta.gr έκανε λόγο πως ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, πρώην του ΑΠΟΕΛ, Γιάννης Γιαννιώτας είναι στη μεταγραφική λίστα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε: 

Μεταγραφική ΕΞΕΛΙΞΗ με Γιαννιώτα – Γράφουν ότι προτάθηκε

Το πρωί της Παρασκευής, η οπαδική ιστοσελίδα των φίλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, www.pressaris.gr , σε ρεπορτάζ της με τίτλο «Ο Γιαννιώτας, οι υπόλοιποι Έλληνες και οι προτεραιότητες του Άρη…» αναφέρε τα εξής:

«Όπως ήταν αναμενόμενο, η άρση του ban απελευθερώνει τον Άρη που μπορεί ανεπηρέαστος να προχωρήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και παράλληλα τον μετατρέπει σε απόλυτα δημοφιλή… προορισμό για πολλούς παίκτες.

Στο μυαλό των ιθυνόντων του Άρη πριν την καραντίνα, αλλά και στις συζητήσεις που γινόντουσαν κατά τη διάρκεια αυτής για την “επόμενη μέρα”, ήταν να προστεθεί στην ομάδα περισσότερο… ελληνικό στοιχείο. Οι περιπτώσεις λίγες και οι αξιόλογες ακόμα λιγότερες.

Στη λίστα του Άρη για παράδειγμα εκείνη την περίοδο, ήταν παίκτες όπως ο Κώστας Αποστολάκης, ο Απόστολος Βέλλιος και ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο πρώτος κατέληξε στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ από πολύ νωρίς μέσα στο καλοκαίρι, ενώ ο δεύτερος παραμένει στον Ατρόμητο, μέχρι νεωτέρας, καθώς πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Για τον τελευταίο, δεν υπάρξει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα, καθώς ένα ραντεβού που ήταν προγραμματισμένο να γίνει μετά την άρση του ban, δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

Στην ίδια κατηγορία και ο Γιάννης Γιαννιώτας, που έχει κάνει… άνοιγμα για επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ, έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στην Ελλάδα εδώ και αρκετούς μήνες και όπως έχει δηλώσει και ίδιος σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί ξανά στον Άρη. Φημολογείται μάλιστα πως εκτός του Άρη, έχει προταθεί από τον εκπρόσωπό του και στον ΟΦΗ, σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα.

Ο 27χρονος ακραίος έχει μεν συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν με τον Απόλλωνα Λεμεσού, όμως υπάρχει όρος πως μπορεί να το «σπάσει» με ένα μικρό αντίτιμο, κοντά στις 30.000 ευρώ.

Το αν ο Άρης τελικά επιλέξει να ενισχυθεί και με Έλληνες ποδοσφαιριστές θα φανεί στο άμεσο μέλλον, ωστόσο, οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή είναι από το εξωτερικό».

The post Γιαννιώτας, Αποστολάκης, οι υπόλοιποι Έλληνες και προτεραιότητες – ΛΕΝΕ για Γιαν-Γιαν ότι μπορεί να το «σπάσει» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top