Sokratis, ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Κύπελλο Αγγλίας!

Sokratis, ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Κύπελλο Αγγλίας!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 88′ αντί του Νταβίντ Λουίζ, έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που κατακτά το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Νίκος Νταμπίζας το διεκδίκησε δύο φορές, χάνοντας σε δύο σερί τελικούς με τη Νιουκάστλ (1998 και 1999). Ο Χοσέ Χολέμπας πήγε πέρυσι (2019) στον τελικό με την Γουότφορντ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι ήταν… άπαικτη.

Ο τρίτος Έλληνας αποδείχθηκε και ο τυχερός. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 88ο λεπτό αντί του τραυματία Νταβίντ Λουίζ, απόλαυσε την εμπειρία της συμμετοχής σε έναν τελικό και, χάρη στη νίκη της Άρσεναλ επί της Τσέλσι με 2-1, έγινε ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία που αναδεικνύεται Κυπελλούχος Αγγλίας. Συγχαρητήρια, Sokratis!

gazzetta.gr

The post Sokratis, ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Κύπελλο Αγγλίας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE