Sokratis, ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Κύπελλο Αγγλίας!

Sokratis, ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Κύπελλο Αγγλίας!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 88′ αντί του Νταβίντ Λουίζ, έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που κατακτά το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Νίκος Νταμπίζας το διεκδίκησε δύο φορές, χάνοντας σε δύο σερί τελικούς με τη Νιουκάστλ (1998 και 1999). Ο Χοσέ Χολέμπας πήγε πέρυσι (2019) στον τελικό με την Γουότφορντ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι ήταν… άπαικτη.

Ο τρίτος Έλληνας αποδείχθηκε και ο τυχερός. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 88ο λεπτό αντί του τραυματία Νταβίντ Λουίζ, απόλαυσε την εμπειρία της συμμετοχής σε έναν τελικό και, χάρη στη νίκη της Άρσεναλ επί της Τσέλσι με 2-1, έγινε ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία που αναδεικνύεται Κυπελλούχος Αγγλίας. Συγχαρητήρια, Sokratis!

gazzetta.gr

The post Sokratis, ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Κύπελλο Αγγλίας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE