Sokratis, ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Κύπελλο Αγγλίας!

Sokratis, ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Κύπελλο Αγγλίας!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 88′ αντί του Νταβίντ Λουίζ, έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που κατακτά το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Νίκος Νταμπίζας το διεκδίκησε δύο φορές, χάνοντας σε δύο σερί τελικούς με τη Νιουκάστλ (1998 και 1999). Ο Χοσέ Χολέμπας πήγε πέρυσι (2019) στον τελικό με την Γουότφορντ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι ήταν… άπαικτη.

Ο τρίτος Έλληνας αποδείχθηκε και ο τυχερός. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 88ο λεπτό αντί του τραυματία Νταβίντ Λουίζ, απόλαυσε την εμπειρία της συμμετοχής σε έναν τελικό και, χάρη στη νίκη της Άρσεναλ επί της Τσέλσι με 2-1, έγινε ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία που αναδεικνύεται Κυπελλούχος Αγγλίας. Συγχαρητήρια, Sokratis!

gazzetta.gr

The post Sokratis, ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Κύπελλο Αγγλίας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE