Sokratis, ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Κύπελλο Αγγλίας!

Sokratis, ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Κύπελλο Αγγλίας!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 88′ αντί του Νταβίντ Λουίζ, έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που κατακτά το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Νίκος Νταμπίζας το διεκδίκησε δύο φορές, χάνοντας σε δύο σερί τελικούς με τη Νιουκάστλ (1998 και 1999). Ο Χοσέ Χολέμπας πήγε πέρυσι (2019) στον τελικό με την Γουότφορντ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι ήταν… άπαικτη.

Ο τρίτος Έλληνας αποδείχθηκε και ο τυχερός. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 88ο λεπτό αντί του τραυματία Νταβίντ Λουίζ, απόλαυσε την εμπειρία της συμμετοχής σε έναν τελικό και, χάρη στη νίκη της Άρσεναλ επί της Τσέλσι με 2-1, έγινε ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία που αναδεικνύεται Κυπελλούχος Αγγλίας. Συγχαρητήρια, Sokratis!

gazzetta.gr

The post Sokratis, ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Κύπελλο Αγγλίας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE