ΤΡΟΧΑΙΟ: Δόθηκε στην κυκλοφορία η έξοδος προς Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στον αυτοκινητόδρομο

ΤΡΟΧΑΙΟ: Δόθηκε στην κυκλοφορία η έξοδος προς Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στον αυτοκινητόδρομο

Δόθηκε στην κυκλοφορία η έξοδος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού προς τα Πολεμίδια και το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στην κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό, η οποία είχε κλείσει νωρίς το πρωί της Κυριακής, λόγω τροχαίου δυστυχήματος.

Η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο είχε κλείσει για τη διενέργεια εξετάσεων από μέλη της Αστυνομίας στη σκηνή του δυστυχήματος.

Οι εξετάσεις στη σκηνή έχουν ολοκληρωθεί και το σημείο του δρόμου έχει πλέον δοθεί στην κυκλοφορία, η οποία συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE