ΤΡΟΧΑΙΟ: Δόθηκε στην κυκλοφορία η έξοδος προς Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στον αυτοκινητόδρομο

ΤΡΟΧΑΙΟ: Δόθηκε στην κυκλοφορία η έξοδος προς Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στον αυτοκινητόδρομο

Δόθηκε στην κυκλοφορία η έξοδος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού προς τα Πολεμίδια και το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στην κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό, η οποία είχε κλείσει νωρίς το πρωί της Κυριακής, λόγω τροχαίου δυστυχήματος.

Η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο είχε κλείσει για τη διενέργεια εξετάσεων από μέλη της Αστυνομίας στη σκηνή του δυστυχήματος.

Οι εξετάσεις στη σκηνή έχουν ολοκληρωθεί και το σημείο του δρόμου έχει πλέον δοθεί στην κυκλοφορία, η οποία συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE