Σκηνές από ταινία τρόμου στο Τρόοδος - Πήρε φωτιά εν κινήσει αυτοκίνητο με επιβαίνοντες γυναίκα και δύο παιδάκια

Σκηνές από ταινία τρόμου στο Τρόοδος - Πήρε φωτιά εν κινήσει αυτοκίνητο με επιβαίνοντες γυναίκα και δύο παιδάκια

Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 15:10 το μεσημέρι σε περιοχί του Τροόδους και συγκεκριμένα στο ΄Λιμάνι του Πασιά'.

Αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει -και στο οποίο επέβαινε γυναίκα με τα δύο της παιδιά- τυλίχθηκε στις φλόγες, με την οδηγό να καταφέρνει να βγει από το όχημα βοηθώντας και τα δύο παιδάκια.

Ευτυχώς οι τρεις επιβαίνοντες -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- χαίρουν άκρας υγείας όμως παρά την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το όχημα κάηκα ολοσχερώς.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται αυτή τη στιγμή με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγω για μηχανική βλάβη.

 

*Η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν σχετίζεται με το συμβάν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Σε τροχιά νέων εξελίξεων εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE