ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για έξι μέρες ο 34χρονος που φέρεται να άρπαξε 31χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για έξι μέρες ο 34χρονος που φέρεται να άρπαξε 31χρονη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την Δευτέρα (03/08) διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 34χρονου, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής προσώπου, απαγωγής και άσεμνης επίθεσης.

Ο 34χρονος συνελήφθη χθες (02/08) μετά από καταγγελία 31χρονης, σύμφωνα με την οποία τα ξημερώματα χθες, σε δρόμο της Λεμεσού, ο συλληφθέντας την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στην περιοχή Πολεμιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: 31χρονη κατήγγειλε αρπαγή διά της βίας και παρενόχληση - Συνελήφθηκε 34χρονος

Σύμφωνα πάντα με την παραπονούμενη, κατά τη διαδρομή, ο 34χρονος της επιτέθηκε άσεμνα. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE