ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Δυστυχώς έσβησε την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει το ψωμί του

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Δυστυχώς έσβησε την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει το ψωμί του

Σε θανατηφόρο εξελίχτηκε το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 03/08, με θύμα 58χρονο.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας ο 58χρονος ενώ βρισκόταν στον χώρο εργασίας του σε αποθήκη στην περιοχή Αραδίππου στην Επαρχία Λάρνακας, βρισκόταν σε κλοβό ανυψωτικού μηχανήματος τύπου Foriklift για παραλαβή εμπορευμάτων από ράφια της αποθήκης, για ετοιμασία παραγγελίας εμπορευμάτων.

Νεότερη είδηση: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 58χρονου

Ο 58χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε από τον κλοβό, από ύψος 4 μέτρων.

Να σημειωθεί ότι στην σκηνή γίνονται εξετάσεις από μέλη της Αστυνομίας και του Γραφείου Επιθεωρήσεως Εργασίας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.