ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Δυστυχώς έσβησε την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει το ψωμί του

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Δυστυχώς έσβησε την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει το ψωμί του

Σε θανατηφόρο εξελίχτηκε το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 03/08, με θύμα 58χρονο.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας ο 58χρονος ενώ βρισκόταν στον χώρο εργασίας του σε αποθήκη στην περιοχή Αραδίππου στην Επαρχία Λάρνακας, βρισκόταν σε κλοβό ανυψωτικού μηχανήματος τύπου Foriklift για παραλαβή εμπορευμάτων από ράφια της αποθήκης, για ετοιμασία παραγγελίας εμπορευμάτων.

Νεότερη είδηση: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 58χρονου

Ο 58χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε από τον κλοβό, από ύψος 4 μέτρων.

Να σημειωθεί ότι στην σκηνή γίνονται εξετάσεις από μέλη της Αστυνομίας και του Γραφείου Επιθεωρήσεως Εργασίας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht