ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 58χρονου

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 58χρονου

Ο 58χρονος ο Χριστάκης Ασιήκκης από την Λάρνακα έσβησε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 03/08, σε εργατικό ατύχημα.

Θυμίζουμε ότι ενώ ο 58χρονος βρισκόταν σε κλωβό ανυψωτικού μηχανήματος για να παραλάβει εμπορεύματα από ράφι αποθήκης, έπεσε από τον κλωβό στο έδαφος, από ύψος τεσσάρων μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 58χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται

Εξετάσεις στη σκηνή διενήργησαν επίσης λειτουργοί του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE