ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 58χρονου

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 58χρονου

Ο 58χρονος ο Χριστάκης Ασιήκκης από την Λάρνακα έσβησε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 03/08, σε εργατικό ατύχημα.

Θυμίζουμε ότι ενώ ο 58χρονος βρισκόταν σε κλωβό ανυψωτικού μηχανήματος για να παραλάβει εμπορεύματα από ράφι αποθήκης, έπεσε από τον κλωβό στο έδαφος, από ύψος τεσσάρων μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 58χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται

Εξετάσεις στη σκηνή διενήργησαν επίσης λειτουργοί του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνήσει την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνήσει την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE