ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 58χρονου

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 58χρονου

Ο 58χρονος ο Χριστάκης Ασιήκκης από την Λάρνακα έσβησε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 03/08, σε εργατικό ατύχημα.

Θυμίζουμε ότι ενώ ο 58χρονος βρισκόταν σε κλωβό ανυψωτικού μηχανήματος για να παραλάβει εμπορεύματα από ράφι αποθήκης, έπεσε από τον κλωβό στο έδαφος, από ύψος τεσσάρων μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 58χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται

Εξετάσεις στη σκηνή διενήργησαν επίσης λειτουργοί του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE