Πανικός στη Μαλάτια ανατολικής Τουρκίας από σεισμό 5,2 Ρίχτερ

Πανικός στη Μαλάτια ανατολικής Τουρκίας από σεισμό 5,2 Ρίχτερ

Πανικός προκλήθηκε στην Μαλάτια της ανατολικής Τουρκίας από σεισμό 5,2 στην Κλίμακα Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 12.37 και έγινε αισθητός μέχρι το Αντιάγιαμαν, το Ντιγιάρμπακιρ και τις γύρω επαρχίες. Νεκροί δεν υπήρξαν, ωστόσο στο χωριό Τάσκοϊ γκρεμίστηκαν πλίνθινα σπίτια. 

Σε δήλωσή του στον λογαριασμό του στο τουίτερ, ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού αναφέρει ότι ο σεισμός σημειώθηκε στην επαρχία Πουτούργκε της Μαλάτιας και σύμφωνα με την ενημέρωση την οποία είχε από τον νομάρχη δεν υπάρχουν καταγγελίες για ζημιές. Προσθέτει ότι συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνες. 

Ωστόσο στη συνέχεια ο δήμαρχος Πουτούργκε Μικαϊλ Σουλούκ δήλωσε ότι δεν υπάρχουν νεκροί, ωστόσο σπίτια υπέστησαν ζημιές ενώ 4-5 γκρεμίστηκαν. Ανέφερε ότι ο σεισμός κράτησε γύρω στα 10-12 δευτερόλεπτα αλλά τον αισθάνθηκαν πολύ έντονα και οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους πανικόβλητοι στήνοντας αντίσκηνα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE