Πανικός στη Μαλάτια ανατολικής Τουρκίας από σεισμό 5,2 Ρίχτερ

Πανικός στη Μαλάτια ανατολικής Τουρκίας από σεισμό 5,2 Ρίχτερ

Πανικός προκλήθηκε στην Μαλάτια της ανατολικής Τουρκίας από σεισμό 5,2 στην Κλίμακα Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 12.37 και έγινε αισθητός μέχρι το Αντιάγιαμαν, το Ντιγιάρμπακιρ και τις γύρω επαρχίες. Νεκροί δεν υπήρξαν, ωστόσο στο χωριό Τάσκοϊ γκρεμίστηκαν πλίνθινα σπίτια. 

Σε δήλωσή του στον λογαριασμό του στο τουίτερ, ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού αναφέρει ότι ο σεισμός σημειώθηκε στην επαρχία Πουτούργκε της Μαλάτιας και σύμφωνα με την ενημέρωση την οποία είχε από τον νομάρχη δεν υπάρχουν καταγγελίες για ζημιές. Προσθέτει ότι συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνες. 

Ωστόσο στη συνέχεια ο δήμαρχος Πουτούργκε Μικαϊλ Σουλούκ δήλωσε ότι δεν υπάρχουν νεκροί, ωστόσο σπίτια υπέστησαν ζημιές ενώ 4-5 γκρεμίστηκαν. Ανέφερε ότι ο σεισμός κράτησε γύρω στα 10-12 δευτερόλεπτα αλλά τον αισθάνθηκαν πολύ έντονα και οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους πανικόβλητοι στήνοντας αντίσκηνα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE