ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα και κλειστός δρόμος- Οι πρώτες πληροφορίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα και κλειστός δρόμος- Οι πρώτες πληροφορίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/8 με αποτέλεσμα να κλείσει δρόμος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λόγω τροχαίου που συνέβη γύρω στις 5μ.μ., στο δρόμο Παλαιχωρίου – Λευκωσίας, παρά την Ανθούπολη, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση η διασταύρωση της λεωφόρου Αγίου Γεωργίου με τον δρόμο Παλαιχωρίου – Λευκωσίας (φώτα τροχαίας παρά το Αρτοποιείο Ζορπάς). Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από το συνοικισμό Ανθουπόλεως, διαμέσου της λεωφόρου Ελευθερίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όχημα φαίνεται να κατέληξε σε χαράδρα ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο οδηγός φέροντας τραύμα στο κεφάλι.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και υπομονετικοί. Καλούνται επίσης να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των αστυνομικών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE