ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα και κλειστός δρόμος- Οι πρώτες πληροφορίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα και κλειστός δρόμος- Οι πρώτες πληροφορίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/8 με αποτέλεσμα να κλείσει δρόμος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λόγω τροχαίου που συνέβη γύρω στις 5μ.μ., στο δρόμο Παλαιχωρίου – Λευκωσίας, παρά την Ανθούπολη, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση η διασταύρωση της λεωφόρου Αγίου Γεωργίου με τον δρόμο Παλαιχωρίου – Λευκωσίας (φώτα τροχαίας παρά το Αρτοποιείο Ζορπάς). Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από το συνοικισμό Ανθουπόλεως, διαμέσου της λεωφόρου Ελευθερίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όχημα φαίνεται να κατέληξε σε χαράδρα ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο οδηγός φέροντας τραύμα στο κεφάλι.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και υπομονετικοί. Καλούνται επίσης να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των αστυνομικών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE