Ανακοίνωση διεθνούς σεισμογραφικού κέντρου για την Κύπρο – «250 χλμ μακριά η έκρηξη…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανακοίνωση διεθνούς σεισμογραφικού κέντρου για την Κύπρο – «250 χλμ μακριά η έκρηξη…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωστό σεισμογραφικό κέντρο εξέδωσε ανακοίνωση σε σχέση με την Κύπρο, με αφορμή την έκρηξη που σημειώθηκε στον Λίβανο.

Ο λόγος για το EMSC, το οποίο εφόσον ενημέρωσε πως δεν σημειώθηκε σεισμός στην περιοχή, συσχέτισε τα όσα έγιναν αισθητά από πολίτες με την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού.

Η ανακοίνωση, σημειώνει: «Έχουμε λάβει αριθμό αναφορών από την Κύπρο (250 χλμ μακριά) που φαίνεται να σχετίζονται με αυτή την έκρηξη, αναφέροντας θόρυβο και παράθυρα που σείονταν» (We received a number of reports from #Cyprus (250km away) which seem related to this explosion, reporting noise and rattling windows).

Φ.Μ.

Η έκρηξη όπως καταγράφηκε μέσω σεισμογραφικών οργάνων στον Λίβανο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE