ΕΚΡΗΞΗ - ΛΙΒΑΝΟΣ: Συλληπητήρια από Αναστασιάδη και Συλλούρη- 'Είμαστε σε ατοιμότητα να παρέχουμε βοήθεια'

ΕΚΡΗΞΗ - ΛΙΒΑΝΟΣ: Συλληπητήρια από Αναστασιάδη και Συλλούρη- 'Είμαστε σε ατοιμότητα να παρέχουμε βοήθεια'

Τα συλλυπητήρια του στην Κυβέρνηση και τον λαό του Λιβάνου, ιδιαίτερα στις οικογένειες όλων αυτών που πέθαναν στις εκρήξεις, εκφράζει, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Twitter, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

 
«Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την Κυβέρνηση και τον λαό του Λιβάνου, ιδιαίτερα στις οικογένειες όλων αυτών που πέθαναν στις τραγικές εκρήξεις της Βηρυτού. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών. Είμαστε σε ετοιμότητα να παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια κριθεί απαραίτητη», γράφει στο tweet του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.  
 

Την ετοιμότητα για στήριξη με κάθε τρόπο του "φίλου λαού" του Λιβάνου στη δύσκολη αυτή στιγμή της καταστροφικής έκρηξης, εκφράζει, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.
 
«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και κάθε ετοιμότητα για στήριξη με κάθε τρόπο του φίλου λαού του Λιβάνου στη δύσκολη αυτή στιγμή της καταστροφικής έκρηξης . Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας», γράφει στο tweet του ο Πρόεδρος της Βουλής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE