ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 2 προσώπων για παράνομες ουσίες - Τι βρέθηκε στο όχημά τους

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 2 προσώπων για παράνομες ουσίες - Τι βρέθηκε στο όχημά τους

Συνελήφθησαν χθες Τρίτη (04/08) και τέθηκαν υπό κράτηση δυο πρόσωπα, ηλικίας 21 και 24 χρονών, στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα γύρω στις 8:20 χθες το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας ενώ διενεργούσαν ελέγχους, ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από τον 22χρονο με συνοδηγό την 24χρονη.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν συνολικά ποσότητα έκστασης 27 γραμμαρίων περίπου, 14 τεμάχια LSD, μεθαμφεταμίνη ενός γραμμαρίου περίπου και ποσότητα κάνναβης 56 γραμμαρίων περίπου.

Την ίδια μέρα, μετά από γραπτή συγκατάθεση του 21χρονου, ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης ενός γραμμαρίου περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE