ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο στόχαστρο ο Σιγκούρνταρσον

Στο στόχαστρο ο Σιγκούρνταρσον

O Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης και ρεπορτάζ της ιστοσελίδας newspao.gr γράφει πως ψηλά στη λίστα των πρασίνων είναι ο Μπιορν Σιγκούρνταρσον, ο οποίος τη λήξασα σεζόν ήταν δανεικός στον ΑΠΟΕΛ και λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού έλυσαν τη συνεργασία τους δίνοντας του άδεια άνευ απολαβών.

Τονίζεται επίσης, πως δεν αγωνίστηκε με τους γαλαζοκίτρινους λόγω κορωνοϊού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού οι δύο πλευρές «χώρισαν» νωρίτερα. Μάλιστα, ο Ισλανδός αγωνίστηκε σε παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Φεντερικό Μακέντα είναι ο Νο.1 υποψήφιος να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και ο Τσάβι Ρόκα έχει λίστα
με υποψήφιους αντικαταστάτες, ανάλογα με το μπάτζετ που τελικά θα διαθέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς είναι ο Μπγορν Σιγκούρνταρσον της Ροστόφ, ο οποίος θα μπορούσε να απασχολήσει μόνο αν ο Ιταλός αποχωρήσει από το “τριφύλλι”.

Ο έμπειρος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τη ρώσικη ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2021, και θέλει να τον “ξεφορτωθεί”.

Ο 29χρονος φορ ξεκίνησε τη σεζόν 2019-20 με προβλήματα τραυματισμού στη μέση με αποτέλεσμα, στο πρώτο μισό, να μην πάρει ευκαιρίες. Τέλη Γενάρη μεταπήδησε στο ΑΠΟΕΛ ως δανεικός, ωστόσο δεν κατάφερε – λόγω του κορωνοϊού να αγωνιστεί – και έκλεισε έτσι τη σεζόν με μόλις 219′ συμμετοχών (2 γκολ) στη Ρωσία.

Ο Ισλανδός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στις Άκρανες, Λίλεστρομ, Γουλβς, Μόλντε και Κοπεγχάγη».

The post Στο στόχαστρο ο Σιγκούρνταρσον appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top