ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΙΒΑΝΟΣ: Στέλνει εξοπλισμό, κλιμάκιο της Πολιτικής Άμυνας και εκπαιδευμένους σκύλους η Κύπρος

ΛΙΒΑΝΟΣ:  Στέλνει εξοπλισμό, κλιμάκιο της Πολιτικής Άμυνας και εκπαιδευμένους σκύλους η Κύπρος

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λιβανέζο ομόλογό του, είχε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, σχετικά με την βοήθεια που πρόκειται να στείλει η Κυπριακή Δημοκρατία στην γειτονική χώρα μετά από αίτημα της δεύτερης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποδέχθηκε το αίτημα του Λιβάνου για αποστολή βοήθειας μετά την καταστροφική έκρηξη που σημειώθηκε την Τρίτη (05/08).

Σύμφωνα με τον ΥΠΕΞ, θα αποσταλεί ιατρική βοήθεια και εξοπλισμός, καθώς επίσης και κλιμάκιο της Πολιτικής Άμυνας για να βοηθήσει στις έρευνες των Αρχών του Λιβάνου.

Πέραν τούτου, ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε η Κυπριακή δημοκρατία θα αποστείλει εκπαιδευμένους σκύλους έτσι ώστε να βοηθήσουν στην αναζήτηση των αγνοουμένων στην περιοχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top