ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για οκτώ μέρες 53χρονη - Φέρεται να μαχαίρωσε τον σύζυγο της

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για οκτώ μέρες 53χρονη - Φέρεται να μαχαίρωσε τον σύζυγο της

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου,  εναντίον 53χρονης, η οποία είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου.

Θυμίζουμε, ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, η 53χρονη φέρεται να μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο τον σύζυγο της ηλικίας 62 ετών, το βράδυ της Τρίτης (04/08) στη Χλώρακα της Πάφου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 62χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου διασωληνωμένος.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE