ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είχε καθαρίσει αλλά δε χαρίστηκε η Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε καθαρίσει αλλά δε χαρίστηκε η Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΛΑΣΚ ΛΙΝΤΣΕΡ: 2-1 (5-0)

Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Η Γιουνάιτεντ είχε κάνει όλη τη δουλειά στην Αυστρία, όπου είχε διαλύσει με 5-0 τη Λίντσερ πριν από πέντε μήνες. Απόψε κέρδισε με ανατροπή (2-1) στο «Ολντ Τράφορντ» και πέρασε εύκολα, στο Final-8, όπου και θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη.

Στο 4ο λεπτό ο Μάτα έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Μίχορλ έσωσε προ του Ιγκαλό και από το κόρνερ ο Μαγκουάιρ πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

Στο 10’ μετά από κόρνερ, αρχικά ο Αντράντε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ρομέρο και στην εξέλιξη της φάσης ο Βίζινγκερ έκανε το σουτ που έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 22’ ο Μπάλιτς έκανε το γύρισμα αλλά η μπάλα πέρασε απ’ όλους, ενώ στο 28’ η γυριστή κεφαλιά του Ραγκούτς πέρασε μόλις έξω.

Στο 33ο λεπτό ο Ρομέρο έσωσε μετά από σουτ του Ραγκούτς, ενώ στο 38’ ο Λίνγκαρντ προσπάθησε νε βρει τον Τζέιμς αλλά ο Βίζινγκερ έκοψε.

Στο 50ο λεπτό, ο Ιγκαλό έκανε το σουτ από τ ύψος της περιοχής αλλά ο Σλάγκερ μπλόκαρε, ενώ στο 52’ ο Ουίλιαμς έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε από τους Τζέιμς και Λίνγκαρντ.

Και στο 55ο λεπτό μετά από κόρνερ η άμυνα της Γιουνάιτεντ απομάκρυνε αλλά ο Βίζινγκερ με απίθανο σουτ από μακριά έκανε το 0-1. Ωστόσο στο 57’, ο Λίνγκαρντ έφυγε μόνος από αριστερά και πλάσαρε για το 1-1, με την μπάλα να έχει βρει και στον Βίζινγκερ.

Στο 62ο λεπτό το σουτ του Σοφού Μενσά πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 71 ο Ρομέρο έσωσε με τα πόδια μετά από σουτ του Ράιτερ και στο 84’ το σουτ του ΜακΤόμινεϊ πέρασε μόλις έξω, αλλά στο 88’ ο Μαρσιάλ άλλαξε με τον Μάτα και από κοντά πλάσαρε για το 2-1.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ρομέρο, Μπεϊγί, Φοσού Μενσά (85’ Μενγκί), Ουίλιαμς (73’ Τσονγκ), Μαγκουάιρ, Φρεντ (63’ Περέιρα), ΜακΤόμινεϊ, Μάτα, Λίνγκαρντ (63’ Πογκμπά), Τζέιμς (85’ Μαρσιάλ), Ιγκαλό

ΛΙΝΤΣΕΡ: Σλάγκερ, Τράουνερ, Βίζινγκερ (74’ Ζάμπιτσερ), Αντράντε (80’ Φιλίποβιτς), Μίχορλ, Ρένερ, Ρανφτλ, Χόλαντ, Φρίζερ, Ραγκούτς, Μπάλιτς (65’ Ράτερ).

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.aek365.org

The post Είχε καθαρίσει αλλά δε χαρίστηκε η Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top