ΥΠΕΣ: Συλλυπητήρια στην Πρέσβειρα Λιβάνου - Ο ιδιοκτήτης του «Rhosus» δεν κατέχει κυπριακό διαβατήριο

ΥΠΕΣ: Συλλυπητήρια στην Πρέσβειρα Λιβάνου - Ο ιδιοκτήτης του «Rhosus» δεν κατέχει κυπριακό διαβατήριο

Τα συλλυπητήρια του για την τραγωδία στη Βηρυτό, εξέφρασε, σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβειρα του Λιβάνου στη Κύπρο, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.

Περαιτέρω το Υπουργείο Εσωτερικών , σε ανακοίνωση του, διαψεύδει δημοσιεύματα και πληροφορίες στον ημερήσιο Τύπο που φέρουν τον ιδιοκτήτη του πλοίου «Rhosus» να είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών για την τραγωδία στη Βηρυτό, σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβειρα του Λιβάνου στη Κύπρο ο Υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την τραγωδία στην γειτονική χώρα και την ετοιμότητα του Υπουργείου να παραχωρήσει την όποια διευκόλυνση κριθεί αναγκαία για το ενδεχόμενο μεταφοράς ατόμων που ενδεχόμενα χρήζουν ιατρικής ή άλλης βοήθειας προς την Κύπρο.

Περαιτέρω, το Υπουργείο Εσωτερικών διαψεύδει σημερινά δημοσιεύματα και πληροφορίες στον ημερήσιο Τύπο που φέρουν τον ιδιοκτήτη του πλοίου «Rhosus», που μετέφερε τους 2,750 τόνους νιτρικής αμμωνίας να είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE