ΥΠΕΣ: Συλλυπητήρια στην Πρέσβειρα Λιβάνου - Ο ιδιοκτήτης του «Rhosus» δεν κατέχει κυπριακό διαβατήριο

ΥΠΕΣ: Συλλυπητήρια στην Πρέσβειρα Λιβάνου - Ο ιδιοκτήτης του «Rhosus» δεν κατέχει κυπριακό διαβατήριο

Τα συλλυπητήρια του για την τραγωδία στη Βηρυτό, εξέφρασε, σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβειρα του Λιβάνου στη Κύπρο, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.

Περαιτέρω το Υπουργείο Εσωτερικών , σε ανακοίνωση του, διαψεύδει δημοσιεύματα και πληροφορίες στον ημερήσιο Τύπο που φέρουν τον ιδιοκτήτη του πλοίου «Rhosus» να είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών για την τραγωδία στη Βηρυτό, σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβειρα του Λιβάνου στη Κύπρο ο Υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την τραγωδία στην γειτονική χώρα και την ετοιμότητα του Υπουργείου να παραχωρήσει την όποια διευκόλυνση κριθεί αναγκαία για το ενδεχόμενο μεταφοράς ατόμων που ενδεχόμενα χρήζουν ιατρικής ή άλλης βοήθειας προς την Κύπρο.

Περαιτέρω, το Υπουργείο Εσωτερικών διαψεύδει σημερινά δημοσιεύματα και πληροφορίες στον ημερήσιο Τύπο που φέρουν τον ιδιοκτήτη του πλοίου «Rhosus», που μετέφερε τους 2,750 τόνους νιτρικής αμμωνίας να είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE