Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Πάφου: Ικανοποίηση για την εκστρατεία απομάκρυνσης παράνομων κατασκευών/υποστατικών

 Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Πάφου: Ικανοποίηση για την εκστρατεία απομάκρυνσης παράνομων κατασκευών/υποστατικών

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου χαιρετίζει τις προσπάθειες της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου και των υπηρεσιών τ/κ περιουσιών για την αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος και συγκεκριμένα για την πρόσφατη απομάκρυνση παράνομων κατασκευών/υποστατικών στην περιοχή Τίμης παρά το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ήταν, όπως αναφέρεται,  μετά από τις έντονες παραστάσεις τόσο της ΕΤΑΠ Πάφου όσο και της διαχειρίστριας εταιρείας του αεροδρομίου Πάφου και του Προέδρου της Ένωσης Κοινοτήτων Πάφου που επιτεύχθηκε αυτό το αποτέλεσμα και η ΕΤΑΠ αναμένει ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και θα ενισχυθούν περαιτέρω έτσι που όλοι μαζί να ανεβάσουμε ολόκληρη την επαρχία Πάφου εκεί που της αξίζει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας

BEST OF TOTHEMAONLINE