Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Πάφου: Ικανοποίηση για την εκστρατεία απομάκρυνσης παράνομων κατασκευών/υποστατικών

 Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Πάφου: Ικανοποίηση για την εκστρατεία απομάκρυνσης παράνομων κατασκευών/υποστατικών

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου χαιρετίζει τις προσπάθειες της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου και των υπηρεσιών τ/κ περιουσιών για την αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος και συγκεκριμένα για την πρόσφατη απομάκρυνση παράνομων κατασκευών/υποστατικών στην περιοχή Τίμης παρά το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ήταν, όπως αναφέρεται,  μετά από τις έντονες παραστάσεις τόσο της ΕΤΑΠ Πάφου όσο και της διαχειρίστριας εταιρείας του αεροδρομίου Πάφου και του Προέδρου της Ένωσης Κοινοτήτων Πάφου που επιτεύχθηκε αυτό το αποτέλεσμα και η ΕΤΑΠ αναμένει ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και θα ενισχυθούν περαιτέρω έτσι που όλοι μαζί να ανεβάσουμε ολόκληρη την επαρχία Πάφου εκεί που της αξίζει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE