ΠΟΥ: Η παγκόσμια οικονομία θα ανακάμψει γρηγορότερα αν το εμβόλιο θεωρηθεί δημόσιο αγαθό

ΠΟΥ: Η παγκόσμια οικονομία θα ανακάμψει γρηγορότερα αν το εμβόλιο θεωρηθεί δημόσιο αγαθό

Η ανάκαμψη της οικονομίας σε όλον τον κόσμο θα έρθει γρηγορότερα αν το εμβόλιο για την Covid-19, όταν κυκλοφορήσει, γίνει διαθέσιμο σε όλους, ως δημόσιο αγαθό, δήλωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Τέντρος Αντανόμ Γκρεμπρεγέσους.


Η δήλωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συζήτησης με μέλη του Φόρουμ Ασφαλείας του Ασπεν, στις ΗΠΑ, υπό τον συντονισμό του τηλεοπτικού δικτύου NBC.

Στην ίδια συζήτηση, ο διευθυντής του τμήματος αντιμετώπισης επειγόντων του ΠΟΥ, ο Μάικλ Ράιαν, ρωτήθηκε για το εμβόλιο που αναπτύσσουν οι Ρώσοι.

"Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε τώρα είναι να διασφαλίσουμε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά", απάντησε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE