Βηρυτός: Υποδοχή 'Μεσσία' στον Μακρόν - 'Η γαλλική βοήθεια δεν θα πάει σε διεφθαρμένα χέρια' - VIDEO

Βηρυτός: Υποδοχή 'Μεσσία' στον Μακρόν - 'Η γαλλική βοήθεια δεν θα πάει σε διεφθαρμένα χέρια' - VIDEO

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του Λιβάνου την Πέμπτη (07/08), όπου οργισμένος ο κόσμος απαιτούσε από την κυβέρνηση να παραιτηθεί για την φονική έκρηξη που σημειώθηκε την Τρίτη (04/08), καθώς επίσης και για την διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Μακρόν, ο οποίος υποσχέθηκε ότι η βοήθεια που θα προσφέρει η Γαλλία, δεν θα πάει σε διεφθαρμένα χέρια.

Μάλιστα, μια διαδηλώτρια είχε έντονο διάλογο με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, ο οποίος της απάντησε ότι βρίσκεται εκεί για να βοηθήσει τον λαό του Λιβάνου και όχι την κυβέρνηση, με την διαδηλώτρια να του δίνει το χέρι και να τον αγκαλιάζει.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE