ΙΣΡΑΗΛ: Λάθος συναγερμός οι προειδοποιητικές σειρήνες για πυραύλους

ΙΣΡΑΗΛ: Λάθος συναγερμός οι προειδοποιητικές σειρήνες για πυραύλους

Για λανθασμένο συναγερμό κάνει λόγο ο ισραηλινός στρατός, σχετικά με τις προειδοποιητικές σειρήνες συναγερμού για πυραύλους που ήχησαν στο βόρειο Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, το πρωί της Παρασκευής (07/08).

Οι σειρήνες ήχησαν στο βόρειο Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, όπως μετέδωσαν ισραηλινά ΜΜΕ και αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με το Reuters.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι ήχησαν οι σειρήνες και ανέφερε ότι θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες λίγο αργότερα.

Ακολούθως, με ο στρατός ενημέρωσε ότι επρόκειτο για λανθασμένο συναγερμό.

Πηγή: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE