ΙΣΡΑΗΛ: Λάθος συναγερμός οι προειδοποιητικές σειρήνες για πυραύλους

ΙΣΡΑΗΛ: Λάθος συναγερμός οι προειδοποιητικές σειρήνες για πυραύλους

Για λανθασμένο συναγερμό κάνει λόγο ο ισραηλινός στρατός, σχετικά με τις προειδοποιητικές σειρήνες συναγερμού για πυραύλους που ήχησαν στο βόρειο Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, το πρωί της Παρασκευής (07/08).

Οι σειρήνες ήχησαν στο βόρειο Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, όπως μετέδωσαν ισραηλινά ΜΜΕ και αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με το Reuters.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι ήχησαν οι σειρήνες και ανέφερε ότι θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες λίγο αργότερα.

Ακολούθως, με ο στρατός ενημέρωσε ότι επρόκειτο για λανθασμένο συναγερμό.

Πηγή: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE