Ανταλλαγή υπόπτων για φόνους μέσω της Τεχνικής Επιτροπής για εγκλήματα

Ανταλλαγή υπόπτων για φόνους μέσω της Τεχνικής Επιτροπής για εγκλήματα

Ανταλλαγή δύο ξένων υπηκόων, υπόπτων για δολοφονίες μετά τις οποίες διέφυγαν στην άλλη πλευρά, έγινε το πρωί της Παρασκευής 07/08, υπό την αιγίδα των ΗΕ μέσω της Τεχνικής Επιτροπής για εγκλήματα και εγκληματικές πράξεις.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην τ/κ πλευρά παραδόθηκε ο καταζητούμενος για τον φόνο του τ/κ επιχειρηματία, Γκιοκχάν Ναίμ, Αλί Χασάν και στην ε/κ πλευρά παραδόθηκε ο Μοχάμαντ Αλ Σιαλά ο οποίος είχε διαφύγει στα κατεχόμενα μετά την διάπραξη φόνου στις ελεύθερες περιοχές και καταζητούνταν.

Ο τ/κ συμπρόεδρος της Επιτροπής, Χακκί Τζελάλ Ονέν ανέφερε ότι τώρα και οι δύο ύποπτοι μπορούν να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και να δικαστούν.
 
Στην σχετική ανακοίνωση της «προεδρίας», όπου υπάγονται οι Τεχνικές Επιτροπές, αναφέρεται επίσης ότι ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι με συνεργασία έγινε εφικτό να γίνει παράδοση ακόμη ενός υπόπτου, υπογραμμίζοντας την σημασία του να δικασθεί κι αυτός ο ύποπτος για την δολοφονία του Γκιοκχάν Ναίμ που είχε συνταράξει την κοινωνία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE