ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατηγορούμενοι για ‘δουλειές’ 500.000 ευρώ - Φέρονται να είναι… ροζ πάνθηρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατηγορούμενοι για ‘δουλειές’ 500.000 ευρώ - Φέρονται να είναι… ροζ πάνθηρες

Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο παραπέμφθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού τρεις Γεωργιανοί.

Οι προαναφερθέντες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για υπόθεση που αφορά 15 συνολικά διαρρήξεις, με κλοπιμαία περιουσία άνω των 500.000 ευρώ.

Την Παρασκευή (07/08) προσήχθησαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, με την ακρόαση να ορίζεται για τις 23 Σεπτεμβρίου.

Η Μαρία Νεοφύτου και Ανδρέας Μενελάου, συνήγοροι υπεράσπισης των τριών Γεωργιανών, για τους οποίους πιστεύεται πως είναι μέλη της διεθνούς σπείρας με την ονομασία «ροζ πάνθηρες», δεν έφεραν ένσταση στο αίτημα της κατηγορούσας αρχής για προσωποκράτηση των κατηγορουμένων μέχρι την τέλεση της δίκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE