ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατηγορούμενοι για ‘δουλειές’ 500.000 ευρώ - Φέρονται να είναι… ροζ πάνθηρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατηγορούμενοι για ‘δουλειές’ 500.000 ευρώ - Φέρονται να είναι… ροζ πάνθηρες

Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο παραπέμφθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού τρεις Γεωργιανοί.

Οι προαναφερθέντες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για υπόθεση που αφορά 15 συνολικά διαρρήξεις, με κλοπιμαία περιουσία άνω των 500.000 ευρώ.

Την Παρασκευή (07/08) προσήχθησαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, με την ακρόαση να ορίζεται για τις 23 Σεπτεμβρίου.

Η Μαρία Νεοφύτου και Ανδρέας Μενελάου, συνήγοροι υπεράσπισης των τριών Γεωργιανών, για τους οποίους πιστεύεται πως είναι μέλη της διεθνούς σπείρας με την ονομασία «ροζ πάνθηρες», δεν έφεραν ένσταση στο αίτημα της κατηγορούσας αρχής για προσωποκράτηση των κατηγορουμένων μέχρι την τέλεση της δίκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE