ΠΙΣ: Έτοιμος να συνδράμει στη στήριξη της Βηρυτού

 ΠΙΣ: Έτοιμος να συνδράμει στη στήριξη της Βηρυτού

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) δηλώνει έτοιμος να συνδράμει στη στήριξη της Βηρυτού μετά τα τραγικά γεγονότα της 4ης Αυγούστου 2020.

"Εκφράζουμε τη βαθύτατη μας οδύνη για την τραγωδία που εκτυλίσσεται στη Βηρυτό μετά τις φονικές εκρήξεις της 4ης Αυγούστου 2020 και ως ιατρική κοινότητα της Κύπρου δηλώνουμε έτοιμοι να συνδράμουμε με οποιοδήποτε τρόπο για στήριξη του λιβανικού λαού", αναφέρει ο ΠΙΣ.

Οπως σημειώνει, αυτή την ετοιμότητα την έχει διατυπώσει σε σχετική επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας.

Στόχος και πρόθεση μας είναι, προσθέτει, σε συντονισμό με την κυπριακή κυβέρνηση, "να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της κατάστασης, ιδιαίτερα αυτής που παρατηρείται στα νοσοκομεία της πόλης, καλύπτοντας τυχόν ανάγκες τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε ιατροφαρμακευτικά αναλώσιμα και εξοπλισμό". 

"Δεδομένων των έκτακτων αναγκών και στο πλαίσιο της κοινωνικής του αποστολής, ο Πρόεδρος του ΠΙΣ επικοινώνησε με ιατρούς συναδέλφους του Λιβάνου εκφράζοντας τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του ιατρικού κόσμου της Κύπρου, στη σκληρή αυτή δοκιμασία όπως επίσης και τη βούληση να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο χρειαστεί" καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ηλεκτροσόκ στην αυταπάτη»-Ο Ερχιουρμάν εκθέτει όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν

«Ηλεκτροσόκ στην αυταπάτη»-Ο Ερχιουρμάν εκθέτει όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν

Η ελληνοκυπριακή πλευρά φαίνεται να χρειάζεται κάθε τόσο ένα καλό ηλεκτροσόκ για να συνέλθει από τις ψευδαισθήσεις, που τόσο πρόθυμα τρέφει.

BEST OF TOTHEMAONLINE