ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη πυρκαγιά ανάμεσα στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου - Εκκενώθηκε χωριό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη πυρκαγιά ανάμεσα στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου -  Εκκενώθηκε χωριό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 09/08,  στις κοινότητες Κούκλια (Ορείτες), Μούσερε και Δοράς.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών  το μέτωπο της πυρκαγιάς εκτείνεται σε μήκος 20 χιλιομέτρων περίπου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης με πέραν των 30 πυροσβεστικών οχημάτων με τα πληρώματά τους, προωθητές γαιών ενώ σε εφαρμογή τέθηκε και το Σχέδιο Ίκαρος που αφορά τις επιχειρήσεις των πτητικών μέσων.

Στην περιοχή κατευθύνονται επιπρόσθετες δυνάμεις πυρόσβεσης, για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

Πραγματοποιήθηκε προληπτική εκκένωση στην κοινότητα της Δοράς.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Τμήμα Δασών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Νέα πολιτική κινητικότητα και έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί  το άρθρο γνώμης της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη προόδου στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και αφήνει να εννοηθεί ότι χωρίς απτά βήματα δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συνέχεια στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE