ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη πυρκαγιά ανάμεσα στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου - Εκκενώθηκε χωριό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη πυρκαγιά ανάμεσα στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου -  Εκκενώθηκε χωριό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 09/08,  στις κοινότητες Κούκλια (Ορείτες), Μούσερε και Δοράς.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών  το μέτωπο της πυρκαγιάς εκτείνεται σε μήκος 20 χιλιομέτρων περίπου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης με πέραν των 30 πυροσβεστικών οχημάτων με τα πληρώματά τους, προωθητές γαιών ενώ σε εφαρμογή τέθηκε και το Σχέδιο Ίκαρος που αφορά τις επιχειρήσεις των πτητικών μέσων.

Στην περιοχή κατευθύνονται επιπρόσθετες δυνάμεις πυρόσβεσης, για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

Πραγματοποιήθηκε προληπτική εκκένωση στην κοινότητα της Δοράς.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Τμήμα Δασών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE