ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη πυρκαγιά ανάμεσα στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου - Εκκενώθηκε χωριό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη πυρκαγιά ανάμεσα στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου -  Εκκενώθηκε χωριό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 09/08,  στις κοινότητες Κούκλια (Ορείτες), Μούσερε και Δοράς.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών  το μέτωπο της πυρκαγιάς εκτείνεται σε μήκος 20 χιλιομέτρων περίπου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης με πέραν των 30 πυροσβεστικών οχημάτων με τα πληρώματά τους, προωθητές γαιών ενώ σε εφαρμογή τέθηκε και το Σχέδιο Ίκαρος που αφορά τις επιχειρήσεις των πτητικών μέσων.

Στην περιοχή κατευθύνονται επιπρόσθετες δυνάμεις πυρόσβεσης, για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

Πραγματοποιήθηκε προληπτική εκκένωση στην κοινότητα της Δοράς.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Τμήμα Δασών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE