ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η διέλευση Τ/κ από το οδόφραγμα Λιμνίτη

ΚΥΠΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η διέλευση Τ/κ από το οδόφραγμα Λιμνίτη

Ολοκληρώθηκε γύρω 09:00 το πρωί του Σαββάτου 08/08, ή διέλευση 26 μικρών λεωφορείων με 300 περίπου Τουρκοκυπρίους, μέσω του οδοφράγματος του Λιμνίτη για τη μετάβαση στα Κόκκινα όπου θα παραστούν στους “εορτασμούς". 

Οι εορτασμοί γίνονται κάθε χρόνο για την επέτειο των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Τηλλυρίας, Ανδρέα Καρό.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως η διέλευση καθυστέρησε  λίγο και ξεκίνησε ένα τέταρτο μετά τις  08:00.  Σημείωσε δε, πως η καθυστέρηση,  οφείλεται κυρίως σε θέματα διαδικασιών.   

Ο κ. Καρός επεσήμανε πως κάποιοι εκ των Τ/κ  αναμένεται να φθάσουν μέσω θαλάσσης με πλοία στον κόλπο των Κοκκίνων μέσω Κερύνειας.

Στις εκδηλώσεις, ανέφερε ο κ. Καρός στο ΚΥΠΕ, αναμένεται να παραστούν από τα κατεχόμενα και "αξιωματούχοι", καθώς και ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στην περιοχή με ελικόπτερο, λίγο μετά την άφιξη των Τουρκοκυπρίων με λεωφορεία και δια θαλάσσης. 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top