Δ.Πάφου: Εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος της Πάφου στην παραλία ΣΟΔΑΠ

Δ.Πάφου: Εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος της Πάφου στην παραλία ΣΟΔΑΠ

Με τη λειτουργία ενός πραγματικού «στολιδιού» που αναβαθμίζει την αισθητική εικόνα της παραλιακής περιοχής εμπλουτίζεται σύντομα η Πάφος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ. Πάφου.

Όπως αναφέρεται, ο Δήμος Πάφου προχώρησε χτες στην προκήρυξη του Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την ενοικίαση του νέου Δημοτικού Καφεστιατορίου στην Παραλία Βρυσούδια, γνωστή ως παραλία ΣΟΔΑΠ. 

Επισημαίνει δε, πως οι όροι του Διαγωνισμού είναι αναρτημένοι στον λογαριασμό του Δήμου Πάφου στο Facebook όσο και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy. 

Θα δημοσιευτούν επίσης σε δύο καθημερινές εφημερίδες παγκύπριας κυκλοφορίας.

Με το νέο αυτό Καφεστιατόριο στην καρδιά της τουριστικής περιοχής και στην πιο δημοφιλή παραλία της πόλης, συνεχίζει η ανακοίνωση, εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο το τουριστικό προϊόν της Πάφου, αλλά και της Κύπρου ευρύτερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE