Αίγυπτος: Άλλοι 20 θάνατοι από επιπλοκές του κορωνοϊού

Αίγυπτος: Άλλοι 20 θάνατοι από επιπλοκές του κορωνοϊού

Παρά τη συνεχιζόμενη μείωση των καταγεγραμμένων θανάτων, άλλοι 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Αίγυπτο από τον COVID-19, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων να αυξάνεται πλέον στα 4.971 άτομα.  

Αναφορικά με τα κρούσματα, 141 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις αύξησαν το συνολικό τους αριθμό στα 95.147 άτομα, με τα ημερήσια κρούσματα να παραμένουν κάτω από τα 200 συνεχώς εδώ και έξι μέρες.  
 
Τέλος, μέχρι σήμερα, 50.553 άτομα παρουσιάζονται πλέον αρνητικοί στον COVID-19. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.