Αίγυπτος: Υποχρεωτικά τεστ PCR για τον κορωνοϊό

Αίγυπτος: Υποχρεωτικά τεστ PCR για τον κορωνοϊό

Από τις 15 Αυγούστου, όσοι εισέρχονται στην Αίγυπτο, θα πρέπει να διαθέτουν αρνητικά τεστ κορωνοϊού, τα λεγόμενα PCR, τα οποία να έχουν πραγματοποιηθεί το πολύ 72 ώρες πριν τη μετάβαση στη χώρα.   

Αυτό ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας.  

Εξαίρεση στο νέο αυτό μέτρο περιορισμού της παγκόσμιας πανδημίας, θα αποτελούν μόνον οι Αιγύπτιοι πολίτες και όσοι ξένοι τουρίστες κατευθύνονται απευθείας (χωρίς να παραμείνουν καθόλου στο Κάιρο) στις τουριστικές περιοχές του Σαρμ Ελ Σέιχ, της Χουργκάντα στην Ερυθρά Θάλασσα και στη μεσογειακή Μάρσα Ματρούχ στις βόρειες αιγυπτιακές ακτές.  
   
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, από το μέτρο αυτό δεν εξαιρούνται ούτε και οι έχοντες διπλωματική ή υπηρεσιακή ιδιότητα, ή και όσοι έχουν άδεια μόνιμης παραμονής στη χώρα.   
 
Περαιτέρω διευκρινίσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες. 
  
Η χώρα μετρά μέχρι σήμερα 4.971 θύματα και 95.147 κρούσματα από τον κορωνοϊό, ενώ 50.553 ασθενείς παρουσιάζονται πλέον αρνητικοί στον COVID-19.    

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέσσερις σκύλοι στη Λευκωσία επιτέθηκαν σε γυναίκα και την δάγκωσαν – Στο νοσοκομείο η 64χρονη

Τέσσερις σκύλοι στη Λευκωσία επιτέθηκαν σε γυναίκα και την δάγκωσαν – Στο νοσοκομείο η 64χρονη

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε γυναίκα στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας μετά από επίθεση που δέχθηκε από 4 σκύλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE