ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συναγερμός στη Χαλκιδική – Θετικοί 50 εργαζόμενοι σε εργοστάσιο τροφίμων

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συναγερμός στη Χαλκιδική – Θετικοί 50 εργαζόμενοι σε εργοστάσιο τροφίμων

Θετικοί στον ιό βρέθηκαν 50 από τους 300 εργαζομένους σε μεγάλο εργοστάσιο τροφίμων.

Τις πληροφορίες μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open.

Τα πρώτα δύο θετικά κρούσματα ήταν δύο γυναίκες που είχαν ταξιδέψει πρόσφατα σε γειτονική βαλκανική χώρα. Όταν διαπιστώθηκε πως οι δύο γυναίκες είναι πιθανό να νοσούν από κορωνοϊό το εργοστάσιο προέβη σε μαζικά τεστ όλων των εργαζομένων και διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Από τους 300 εργαζόμενους βρέθηκαν θετικοί οι 50, οι οποίοι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμοί καθώς ουδείς έχει σοβαρά συμπτώματα της νόσου. Το εργοστάσιο είναι παραγωγής και τυποποίησης ελιάς.

Επισημαίνεται πως σήμερα Σάββατο (8/8) ανακοινώθηκαν 152 νέα κρούσματα στη Ελλάδα, τα 43 εκ των οποίων εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη, ενώ ακόμη 4 είναι στη Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.