ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το δημοσίευμα για Λάζαρο που παρουσιάζει νέα δεδομένα

Το δημοσίευμα για Λάζαρο που παρουσιάζει νέα δεδομένα

Δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr την Παρασκευή 7 Αυγούστου, έκανε λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Άρη Θεσσαλονίκης για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που βρίσκεται ως γνωστό, στο μεταγραφικό στόχαστρο του Απόλλωνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Δυνατό μπάσιμο για Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο – «Δεν τα βρήκε με Απόλλωνα στο οικονομικό»

Χθεσινό (08/08) δημοσίευμα όμως της επίσης ελλαδικής ιστοσελίδας onsports.gr, παρουσιάζει τα δεδομένα… εντελώς διαφορετικά, αφού αναφέρει ότι οι άνθρωποι του Άρη διέψευσαν κατηγορηματικά την ύπαρξη ενδιαφέροντος για τον Ελλαδίτη ακραίο χαφ που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Κατηγορηματικά διέψευσαν οι άνθρωποι του Άρη την ύπαρξη ενδιαφέροντος της ομάδας για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών, πολλά. Ειδικά στον Άρη ακόμη περισσότερα, καθώς οι «κίτρινοι» θα προχωρήσουν σε πολλές κινήσεις διαφοροποιώντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους.

Όσο «τρέχουν» αυτές οι προσπάθειες, προκύπτουν και παίκτες που προτείνονται και τελικά δεν απασχολούν. Ένας εξ αυτών φαίνεται πως είναι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως τόνιζαν απ’ την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον έμπειρο ακραίο μεσοεπιθετικό. Ούτε πρόκειται να υπάρξει όπως χαρακτηριστικά έλεγαν. Παρότι ο 33χρονος δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και το κασέ του είναι άκρως προσιτό, στον Άρη όπως λένε δεν έχουν ασχοληθεί και κοιτάνε αλλού για τα «φτερά» της επίθεσης.

Βασική προτεραιότητα είναι σαφώς ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός με τον οποίο οι «κίτρινοι» τα έχουν βρει, αλλά πρέπει να επέλθει συμφωνία και με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι δεν υπολογίζουν τον αριστεροπόδαρο άσο, όμως δεν είναι διατεθειμένοι απλά να τον αφήσουν να φύγει…

Πέρα απ’ τον Ματέο, αν δεν υπάρξει ανατροπή με παραμονή του Μπρούνο Γκάμα, τότε ο Άρης θα κινηθεί μάλλον και για ακόμη έναν ακραίο μεσοεπιθετικό. Ο οποίος πάντως δε θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τουλάχιστον όπως τονίζουν απ’ την ομάδα της Θεσσαλονίκης”.

The post Το δημοσίευμα για Λάζαρο που παρουσιάζει νέα δεδομένα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top