ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Σκότωσε στα κατεχόμενα και έτρεχε μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα στις ελεύθερες περιοχές– «Μετάνιωσα για το έγκλημα που διέπραξα»

ΚΥΠΡΟΣ: Σκότωσε στα κατεχόμενα και έτρεχε μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα στις ελεύθερες περιοχές– «Μετάνιωσα για το έγκλημα που διέπραξα»

Ανταλλαγή δύο ξένων υπηκόων, υπόπτων για δολοφονίες μετά τις οποίες διέφυγαν στην άλλη πλευρά, έγινε το πρωί της Παρασκευής 07/08, υπό την αιγίδα των ΗΕ μέσω της Τεχνικής Επιτροπής για εγκλήματα και εγκληματικές πράξεις.

Όπως μεταδόθηκε παραδόθηκε ο καταζητούμενος για τον φόνο του τ/κ επιχειρηματία, Γκιοκχάν Ναίμ, Αλί Χασάν και στην ε/κ πλευρά παραδόθηκε ο Μοχάμαντ Αλ Σιαλά ο οποίος είχε διαφύγει στα κατεχόμενα μετά την διάπραξη φόνου στις ελεύθερες περιοχές (Φονικό Οδού Ρηγαίνης) και καταζητούνταν.

Ήδη ο Αλί Χασάν οδηγήθηκε σε ψευδοδικαστήριο το Σάββατο 8/8 όπου και ομολόγησε πως συμμετείχε στη δολοφονία του τ/κ επιχειρηματία έξω από το σπίτι του ενώ στη συνέχεια άρπαξε 3.000.000 τουρκικές λίρες και με μια βαλίτσα στο χέρι κατευθύνθηκε προς τις ελεύθερες περιοχές όπου και κρυβόταν.

Όπως πληροφορούμαστε ο Χασάν καθώς και άλλοι καταζητούμενοι για τη δολοφονία στα κατεχόμενα κρύβονταν στα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας, με ένα πρόσωπο μάλιστα σε έφοδο της αστυνομίας σε οικία στη Λάρνακα να πέφτει από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας και να χάνει τη ζωή του ενώ άλλος ένας άντρας υπάρχουν πληροφορίες ότι διέφυγε στο Πακιστάν.

Ο Χασάν σύμφωνα με πηγή του ThemaOnline.com συνελήφθη για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Δημοκρατίας και βρισκόταν στα κρατητήρια Μενόγειας όπου αναμένετο να απελαθεί πριν γίνουν κινήσεις μέσω της Τεχνικής Επιτροπής για εγκλήματα και εγκληματικές πράξεις.

Ενώπιον του ψευδοδικαστή ο Χασάν περιέγραψε τις συνθήκες του εγκλήματος ενώ δήλωσε πως έχει μετανιώσει για αυτό που έκανε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top