ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά στο χωριό Πραστειό Αυδήμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά στο χωριό Πραστειό Αυδήμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυρκαγιά παρά το χωριό Πραστειό Αυδήμου ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής 09/08.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 13:53 το μεσημέρι (09/08), παρά το χωριό Πραστειό Αυδήμου.

«Ώρα: 13.53. Πυρκαγιά παρά το χωριό Πραστειό Αυδήμου σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Ανταποκρίνονται επί του παρόντος 4 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λεμεσού και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Νεότερη ενημέρωση αναλόγως της εξέλιξης», γράφει στο tweet του, ο κ. Κεττής.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE