ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκκενώνουν το χωριό Πραστειό - Κινδυνεύουν κατοικίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ:  Εκκενώνουν το χωριό Πραστειό - Κινδυνεύουν κατοικίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κινδυνεύουν μεμονωμένες κατοικίες και κτηνοτροφικά υποστατικά από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο χωριό Πραστείο Αυδήμου της Επαρχίας Λεμεσού το μεσημέρι της Κυριακής 09/08, ενώ την ίδια ώρα γίνεται και εκκένωση του χωριού.

Σε ανάρτηση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής αναφέρει πως τα εναέρια μέσα ενισχύονται και οι Αρχές προχωρούν στο σχέδιο ίκαρος.

Μετά από εκτίμηση κινδύνου έγινε ενημέρωση Αστυνομίας και Πολιτικής Άμυνας για εφαρμογή του σχεδίου Πολύβιος και εκκένωση του χωριού Πραστειό, αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Κεττής.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 13:53 το μεσημέρι (09/08), παρά το χωριό Πραστειό Αυδήμου και εκδηλώθηκε σε τέσσερις εστίες. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE