ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκκενώνουν το χωριό Πραστειό - Κινδυνεύουν κατοικίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ:  Εκκενώνουν το χωριό Πραστειό - Κινδυνεύουν κατοικίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κινδυνεύουν μεμονωμένες κατοικίες και κτηνοτροφικά υποστατικά από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο χωριό Πραστείο Αυδήμου της Επαρχίας Λεμεσού το μεσημέρι της Κυριακής 09/08, ενώ την ίδια ώρα γίνεται και εκκένωση του χωριού.

Σε ανάρτηση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής αναφέρει πως τα εναέρια μέσα ενισχύονται και οι Αρχές προχωρούν στο σχέδιο ίκαρος.

Μετά από εκτίμηση κινδύνου έγινε ενημέρωση Αστυνομίας και Πολιτικής Άμυνας για εφαρμογή του σχεδίου Πολύβιος και εκκένωση του χωριού Πραστειό, αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Κεττής.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 13:53 το μεσημέρι (09/08), παρά το χωριό Πραστειό Αυδήμου και εκδηλώθηκε σε τέσσερις εστίες. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.