ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκκενώνουν το χωριό Πραστειό - Κινδυνεύουν κατοικίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ:  Εκκενώνουν το χωριό Πραστειό - Κινδυνεύουν κατοικίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κινδυνεύουν μεμονωμένες κατοικίες και κτηνοτροφικά υποστατικά από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο χωριό Πραστείο Αυδήμου της Επαρχίας Λεμεσού το μεσημέρι της Κυριακής 09/08, ενώ την ίδια ώρα γίνεται και εκκένωση του χωριού.

Σε ανάρτηση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής αναφέρει πως τα εναέρια μέσα ενισχύονται και οι Αρχές προχωρούν στο σχέδιο ίκαρος.

Μετά από εκτίμηση κινδύνου έγινε ενημέρωση Αστυνομίας και Πολιτικής Άμυνας για εφαρμογή του σχεδίου Πολύβιος και εκκένωση του χωριού Πραστειό, αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Κεττής.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 13:53 το μεσημέρι (09/08), παρά το χωριό Πραστειό Αυδήμου και εκδηλώθηκε σε τέσσερις εστίες. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE