ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπλεξαν 26χρονος και 17χρονος – Ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπλεξαν  26χρονος και 17χρονος – Ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν την Κυριακή 09/08, για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους, 26χρονος και 17χρονος, που συνελήφθησαν το Σάββατο 08/08, από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 23.30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 5 Αυγούστου, εναντίον 26χρονου, ενώ αυτός περπατούσε στην οδό Αγκύρας, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 26χρονος δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, οι οποίοι έκλεψαν τη τσάντα ώμου που κρατούσε.

Η τσάντα περιείχε το πορτοφόλι με τις πιστωτικές του κάρτες και χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.