ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπλεξαν 26χρονος και 17χρονος – Ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπλεξαν  26χρονος και 17χρονος – Ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν την Κυριακή 09/08, για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους, 26χρονος και 17χρονος, που συνελήφθησαν το Σάββατο 08/08, από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 23.30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 5 Αυγούστου, εναντίον 26χρονου, ενώ αυτός περπατούσε στην οδό Αγκύρας, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 26χρονος δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, οι οποίοι έκλεψαν τη τσάντα ώμου που κρατούσε.

Η τσάντα περιείχε το πορτοφόλι με τις πιστωτικές του κάρτες και χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE