ΚΥΠΡΟΣ: Άρχισε η φόρτωση των ειδών πρώτης ανάγκης για βοήθεια στον Λίβανο

ΚΥΠΡΟΣ: Άρχισε η φόρτωση των ειδών πρώτης ανάγκης για βοήθεια στον Λίβανο

Ολοκληρώνεται το πρωί της Δευτέρας (10/08) η διαδικασία φόρτωσης όλων των ειδών που έχουν μαζευτεί για τον Λίβανο, τόσο από πολίτες όσο και από επιχειρήσεις και εταιρείες, στα πέντε σημεία περισυλλογής.

Τα είδη ξηράς τροφής έχουν συσκευαστεί από τους εθελοντές κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ανακοίνωσε το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών  Οργανώσεων.
 
Η φόρτωση και η μεταφορά γίνεται σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά και την Πολιτική Άμυνα, αναφέρεται.
 
Τα φορτία θα μεταφερθούν την Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020, στο Λιμάνι Λεμεσού, όπου θα φορτωθούν μαζί και με με άλλα είδη στο Αρματαγωγό του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ΄΄ΙΚΑΡΙΑ’’, το οποίο, μετά την φόρτωση όλων των ειδών θα αναχωρήσει για τον Λίβανο.  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE